Goede voornemen 2023: hoe krijg je een stralende huid?

De feestdagen zijn voorbij, na veel chaos met het trotseren van de drukte voor winkelen, kerstfeesten en deadlines op het werk. Het gebrek aan slaap, verhoogde spanning en temperatuurschommelingen (normaal tijdens het koude seizoen) kunnen leiden tot een doffe teint. Nu is het tijd voor een goede huidverzorging routine. 

Dit is de tijd van het jaar waarin we onze schoonheidsroutine moeten opvoeren. Het gaat erom dat we de huid gehydrateerd houden en consistent zijn. Hoe moe of druk we ook zijn, we moeten 's morgens en' s avonds die vijf minuten vinden om onze huid te belonen met onze favoriete, anti-aging producten!

Voor nu heb ik een aantal handige tips opgeschreven die jou kunnen helpen stralende de feestdagen door te komen: 

  • Scrub je gezicht drie tot vier dagen voor de kerst, altijd met een mild product. Het is essentieel om de beschermende laag van de huid intact te houden. 
  • Breng een grotere hoeveelheid vochtinbrengende crème aan zodat u de huid kunt masseren totdat de crème is opgenomen. Het helpt de microcirculatie van de oppervlakkige bloedvaten te activeren en de huid te ontlasten. Een crème die speciaal ontwikkeld is voor de droge, gevoelige huid is de Neostrata Bionic Face Cream!

  • Gebruik je nachtcrème twee tot drie keer per week als regenererend masker door een dikkere laag aan te brengen dan normaal. Denk bijvoorbeeld aan de Deep Hydration Mask van Exuviance. 

 

Sommige mensen vragen me ook wat het beste product is en ik zeg altijd dat dit het product is dat ze momenteel gebruiken, zolang het:

  • Past bij de huid, dus laat je adviseren door een huidexpert!
  • Je bent consistent in het gebruik hiervan.

Zo heb jij een stralende huid tijdens de feestdagen!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post