Waarom een oogproduct gebruiken?

Oogcrèmes - wel of niet gebruiken - het voortdurende debat. Sommigen geloven dat onze dagelijkse vochtinbrengende crèmes goed genoeg moeten zijn om ook het gebied rond onze ogen te behandelen, terwijl anderen ervan overtuigd zijn dat fijne lijntjes, donkere kringen en wallen specifiek moeten worden aangepakt door een formule die is ontworpen om deze huidproblemen te behandelen. Met dat laatste zouden we het eens moeten zijn!

De huid rond onze ogen is kwetsbaarder dan de rest van ons lichaam. Het moet op een andere manier worden verzorgd, vooral om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Behalve dat het extreem dun en delicaat is, is het ook onderhevig aan constante microbewegingen, zoals loensen en fronsen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom dit het eerste deel van ons gezicht is dat tekenen van veroudering begint te vertonen. Het gebruik van oogcrème voor rimpels is echt iets dat we moeten overwegen, als een preventieve en voortdurende maatregel. Niet alleen voor rimpels, maar ook voor gezwollen, vermoeide ogen.

Erfelijke factoren
Sommigen van ons hebben de neiging om veel eerder rimpels en gezwollen ogen te vertonen dan anderen, wat meestal het gevolg is van erfelijke factoren. Wallen en donkere kringen kunnen ook ontstaan als gevolg van een ontsteking die wordt veroorzaakt door UV-blootstelling, stress, vermoeidheid en allergieën. Dit is een herinnering om altijd SPF 50 zonnebrandcrème aan te brengen!

Het aanpassen van levensstijlfactoren, waaronder meer water drinken en vasthouden aan een slaapschema, kan het uiterlijk van gezwollen ogen en rimpels helpen verhelpen

Voordelen van oogcrèmes:

  • Oogcrèmes helpen veelvoorkomende tekenen van veroudering te voorkomen, dit is geen geheim. Ze helpen ook bij een doffe, vermoeide en verslapte huid. Een hoogwaardige oogcrème, boordevol antioxidanten en hydraterende ingrediënten, kan aanzienlijk helpen om deze problemen te verminderen.

  • Ze minimaliseren het uiterlijk van wallen - dit komt door vochtophoping en kan worden veroorzaakt door zaken als onvoldoende slaap, allergieën en veroudering. De beste oogcrèmes bevatten ingrediënten die deze zichtbare tekenen van vermoeidheid verminderen. Exuviance Professional Total Correct Eye zit boordevol met de juiste ingrediënten om de tekenen van veroudering en rimpels te bestrijden. Het is ideaal voor de rijpere huid en maakt zichtbaar voller en volumineuzer.

  • Ze verminderen de zichtbaarheid van donkere kringen – natuurlijke oogcrèmes zitten vol heilzame ingrediënten die verkleuring minimaliseren en je een verhelderende boost geven rond de ogen.

  • Oogcrèmes zorgen voor hydratatie op zoveel niveaus - de dunne huid rond je ogen heeft een speciaal soort hydratatie nodig, en gelukkig biedt oogcrème dat. Het doet dit door de juiste concentratie van ingrediënten te gebruiken die de huid niet irriteren en uitdrogen.

  • Gelijkmatige teint - een gevoede, gehydrateerde huid ziet er helderder en gezonder uit.

  • Oogcrèmes bereiden je huid voor op make-up – oogcrèmes zijn er goed in om concealer gelijkmatiger aan te brengen en om opeenhoping tegen te gaan.

  • Ze versterken en beschermen de tere huid – de huid onder de ogen is gevoeliger voor irriterende stoffen. Oogcrèmes bevatten ingrediënten die hier specifiek op gericht zijn en veerkracht aan het gebied geven.

Bekijk de Exuviance Total Correct Eye hier


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post